Pe 6 iunie, ora 19, va avea loc avanpremiera spectacolului ,,Take, Yanke și Cadâr” de Victor Ion Popa, în regia lui Toma Hogea. Premiera spectacolului va avea loc pe 9 iunie, ora 19.

Producția dată aparține actorilor de la Secția de animație, scenografia fiind semnată de Mihai Pastramagiu, iar de ilustrația  muzicală se ocupă Ciprian Manta și light designerul Adrian Buliga.

Din distribuția piesei fac parte actorii: Giuseppe Torboli – Take , Laurențiu Budău – Ianke Tiberiu Gabor Bitere – Cadâr, Alina Neagu – Baba Safta , Marian Puiu Gheorghiu – Ilie, Andi Andriucă – Ionel, Ilinca Istrate – Ana.

Regizorul piesei, Tomea Hogea a declarat că „Am vrut să punctez foarte bine cele două teme fundamentale pe care le găsesc în lucrare și care sunt atât de importante pentru orice mileniu: tema prieteniei și tema iubirii. Dar mai presus de tema prieteniei este tema iubirii, și această dispută între părinți, atât de prezente și astăzi. Iubind, putem lumina foarte multe lucruri în jurul nostru, și locurile, și oamenii, și situațiile, până și orice conflict politic”

Este un spectacol +14, cu durata de o oră și 50 de minute, fără pauză.

Prețul biletelor la avanpremieră și premieră este de 31 de lei și acestea se pot achiziționa deja de la agenția de bilete, dar și online, direct de pe site-ul teatrului, www.teatrulbacovia.ro .