La data de 17 iunie, poliţiştii Biroului Rutier Bacău au fost sesizaţi cu privire la faptul că a avut loc un accident de circulaţie în comuna Tătărăşti, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul accidentului.

În timp ce conducătorul auto care a părăsit locul accidentului se deplasa cu un autoturism pe drumul sătesc a surprins și accidentat o bătrână, de 80 de ani, care era aşezată pe un podeţ din beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bătrânei care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ca urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat conducătorul auto în cauză, respectiv un tânăr de 34 de ani, din comuna Tătărăşti.

În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto a rezultat o alcoolemie de 1,10 mg l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii îl cercetează sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Sursă foto: digi24.ro