Deputatul USR Lucian Stanciu Viziteu îl acuză pe Dragoș Benea, președintele PSD Bacău de manipularea cifrelor oficiale ale Centurii Bacăului. El a susținut ieri o conferință de presă în care a răspuns unui atac venit din partea lui Benea pe pagina de facebook.

“Înaintea alegerilor europarlamentare, Benea inaugura începerea lucrărilor la Șoseaua de centură a Bacăului, după 15 ani de condus Consiliul Județean Bacău. Singura realizare a celei mai slabe administrații pe care a cunoscut-o județul nostru”, a început deputatul USR Viziteu.

“În ultima vreme se discută cifrele de progres și observăm cu mirare că acestea se schimbă de la o săptămână la alta. Am trecut de la 30%, la 12% și am prezentat în conferința de presă de astăzi dovada minciunii și manipulării psdiste”, a continuat deputatul.

“Au fost presiuni puse pe funcționarii CNAIR, pentru a modifica cifrele de progres. Astfel, în luna mai am avut un procent de 25%, în iunie 12%, în prima fază, apoi a urmat demiterea șefului CNAIR. La câteva zile după demitere, avem din nou 30%, de la 12%”, a declarat deputatul USR.

“Dar, nici acest 30% nu mai rămâne, astăzi avem 27%. După ce m-a acuzat că arunc în spațiul public informații false, domnul Benea declară deschisă loteria cifrelor de progres la Șoseaua de centură, mai rămâne să taie bilete la intrare. O asemenea bătaie de joc nu-mi amintesc să mai fi trăit băcăuanii. Pe site-ul lucianstanciuviziteu.ro aveți demontată toată această manipulare inventată de europarlamentarul Benea”, a încheiat Lucian Stanciu Viziteu.