Astăzi, 4 iulie 2019, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenirea Criminalității, împreună cu jandarmi şi reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Bacău au adresat recomandări preventive copiilor şi adulţilor aflaţi în Parcul Cancicov.

Toţi copiii prezenți în parc au interacționat cu poliţiştii și au primit informații preventive pentru siguranţa lor în parc, pe stradă sau în mijloacele de transport.

Totodată, poliţiştii au sfătuit adulţii şi copiii cu privire la pervenirea furturilor din locuinţe şi înşelăciunilor prin metoda „accidentul” şi „pomana”.

Împreună cu polițiștii au fost prezenți și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău şi Gruparea Mobilă de Jandarmi, care au oferit copiilor şi bătrânilor pliante cu recomandări preventive, dar și reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bacău și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Bacău, care au reamintit copiilor pericolele cu care se pot confrunta și de care trebuie să se ferească.

În următoarea perioadă polițiștii vor fi în continuare prezenți în mijlocul copiilor, în cadrul școlilor de vară, a taberelor școlare sau în diverse locuri publice pentru o vacanță în siguranță.

Sursă foto: bc.politiaromana.ro