PNL Bacău a emis un comunicat de presă în vederea vizitei Vioricăi Dăncilă în Bacău. Deputatul Ionel Palăr susține că ,,Aflată din nou în Bacău, într-un turneu electoral intern, premierul Viorica Dăncilă a preferat să viziteze doar anumite obiective, de fapt o nouă încercare de a convinge că actualul Guvern se preocupă de marile investiții. Însoțită de miniștrii Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, doamna Dăncilă a ocolit pur și simplu două obiective extrem de importante pentru băcăuani, demarate de administrația PNL și aflate astăzi în pericol din cauza administrației locale PSD: insula de agrement și spitalul municipal.

Doamna premier Dăncilă se face că nu știe că, de trei ani, la spitalul municipal nu s-a mai bătut un cui, iar termenul de 1 septembrie 2019, avansat pentru finalizarea lucrărilor la insula de agrement, după ce municipalitatea a pierdut finanțarea europeană pe care acum trebuie să o restituie, este departe de a fi realizabil. Faptul că nu a vizitat aceste obiective și nici nu a oferit soluții pentru finalizarea acesora, dovedește și lașitate și ipocrizie.

Este de neconceput ca premierul României să nu vorbească deschis, asumat, despre două investiții extrem de importante pentru comunitatea băcăuană, lăsate de izbeliște și să bifeze doar anumite obiective, din considerente electorale.

Din păcate, acesta este PSD, indiferent că vorbim despre Guvern sau despreadministrația locală, iar vizita premierului Viorica Dăncilă în Bacău a fost un nou prilej de ședințe foto.”