USR Bacău a emis un comunicat de presă prin care îndeamnă cetățenii să susțină proiectul ,,Fără Baroni în Bacău”.

”Bacăul este, în 2019, printre cele mai depopulate județe din România, după ce în anul 1992 a avut cel mai mare număr de locuitori, 737512 cetățeni, din ultimii 60 de ani. Mai mult, Bacăul este pe ultimele 3 locuri dintre județele țării la durata medie de viață a locuitorilor.”, a declarat deputatul USR Stanciu-Viziteu

”Vinovații pentru această situație alarmantă sunt baronii din Bacău care au alocat discreționar, partinic și ineficient resursele bugetare ale Consiliului Județean.”, continuă Lucian Stanciu-Viziteu.

”Soluția propusă de Uniunea Salvați România, filiala Bacău, este introducerea bugetării participative la nivelul Consiliului Județean al Județului Bacău. Pentru a implementa acest concept inovator, apelăm la o inițiativă cetățenească pentru demararea unui proiect de hotărăre de consiliu județean.”, anunță deputatul.

Proiectul de hotărâre pentru inițierea bugetării participative la nivelul Consiliului Județean Bacău poate fi citit aici: http://bit.ly/FaraBaroni 

Puteți să susțineți inițiativa printând și semnând lista de susținători de aici: http://bit.ly/FaraBaroniSemnaturi

Listele completate vor fi colectate la sediul din Str. George Bacovia nr. 10, municipiul Bacău sau la .filialele locale din întreg județul.”