Ramona Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) la alegerile prezidenţiale din toamna aceasta, a fost ieri, 28.08.2019, în Bacău, în cadrul turneului său electoral. Aceasta a susținut și o conferință de presă în care și-a prezentat intențiile politice.

Absolventă a masteratului în managementul administrației publice la Școala de Guvernare ,,John F. Kennedy”, a activat în mai multe domenii, de la sfera militară până la sectorul financiar, a condus ca Director Executiv programul RePatriot, conceput pentru a încuraja legături economice mai bune între românii din țară și diasporă.

Ramona Ioana Bruynseels se bazează pe ,,oameni dezamăgiți, oameni care nu se regăsesc în profilul contracandidaților, pe femei, pe tineri corporatiști, pe oameni de bună credință, oameni care iubesc România.”

În ceea ce privește relațiile cu ceilalți candidați, aceasta susține: ,,Nici o clipă nu voi permite ca ceilalți să minta oamenii. Dacă voi vedea că încep să ne șmecherească, voi striga”

,,Am ales să lupt cinstit, deschis, la noi acasă, pentru că acest potențial excepțional să devină realitatea noastră concretă.”, a concluzionat candidata.