Crucea Roșie Română și Ariston Thermo România continuă și în această toamnă, pentru al doilea an consecutiv, misiunea unică de a aduce confortul chiar și acolo unde acesta pare imposibil de atins. În cadrul acestei acțiuni, aproximativ 2700 de copii și vâstnici din Bacău vor beneficia de acces la apă caldă prin echiparea școlilor și centrelor de recuperare cu boilere performante donate de Ariston Thermo România.

Un număr de 28 de boilere având capacități între 30 și 100 de litri, vor ajunge la Bacău, în următoarele unități de învățământ și centre locative: “Centrul de reabilitare și recuperare neuropsihică Răcăciuni”, „Școala Primara Valea Mare”, „Centrul de reabilitare și recuperare neuropsihică Pietricica Comănești”, „Centrul de Ingrijire și Asistenta pentru persoane varstnice Rachitoasa”, „Centrul de Reabilitare si recuperare a persoanelor vârstnice cu handicap Ungureni”, „Centrul de servicii sociale pentru copii cu dizabilitati Alexandra Onești”, „Scoala 1 Blagești”, „Școala Ciubotă”, „Școala Buda”, „Școala 1 Valea lui Ion”, „Școala Poiana Negustorului”, „Școala Tirdeni”, „Școala Gimnazială Mihai Eminescu Lespezi”, „Școala Gimnazială Scarlat Longin Dofteana”, „Școala Generala Avramescu Prajești”. 

Ariston Thermo România își continuă misiunea de a aduce confortul în zonele unde acesta pare imposibil de atins. Alături de Crucea Roșie Română, venim în sprijinul comunităților defavorizate, donând boilere performante care vor face traiul de zi cu zi mai ușor pentru mii de oameni. Ne bucurăm la gândul că, prin contribuția noastră, viața va deveni mai confortabilă pentru mulți semeni nevoiași. Vom continua seria de activități în favoarea comunității având convingerea că este responsabilitatea noastră, a tuturor, să ne implicăm pentru creșterea calității vieții”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România

Reprezentanții Ariston și voluntari ai filialei Crucea Roșie Bacău au donat, luni, primele boilere la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoane vârstnice Răchitoasa. În perioada următoare, celelalte instituții din județ vor beneficia de restul de echipamente.

„Suntem de părere că nimeni nu ar trebui să fie privat de simplul acces la apă caldă menajeră, cu atât mai mult copiii sau vârstnicii. Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din Bacău”, a declarat dl. Dan-Marcel Babliuc, director filiala Crucea Roșie Bacău.

Pe parcursul campaniei care se desfășoară la nivel național în 2019, Ariston Thermo România va dona boilere electrice performante în peste 20 de județe, către sute de instituții de învățământ, cămine de bătrâni sau centre de recuperare medicală.