După ce și-a prezentat lotul de jucătoare la volei feminin în cadrul unui eveniment ce a fost găzduit de centrul comercial Arena Mall ,   Știința Bacău a organizat astăzi, 30 septembrie 2019, în Sala Senatului Universității ,,Vasile Alecsandri”, o conferință de presă în care s-a discutat despre finanțarea echipei de către Consiliul Județean, noua componență a acesteia, dar și despre problemele cu care se confruntă Știința Bacău.

La eveniment au fost prezenți profesorul Florin Grapă, europarlamentarul Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean rectorul universității ,,Vasile Alecsandri”, Carol Schnakovszky și președintele Senatului Universității, Valentin Nedeff.

 ,,Sigur că rezultatele sunt cele care contează, iar băcăuanii trebuie să stie că echipa este emblema județului. Eu rămân același prieten al domnului Grapă, voi fi suporter al acestei echipe, măcar în mod simbolic , voi veni la meciurile acesteia  după cum îmi va permite programul, voi fi aproape și cu sufletul, și cu inima de această echipă. Rezultatele sunt convins că vor fi pe măsura așteptărilor. Mă bucură faptul că pe parcursul anilor, echipa nu s-a transformat într-una artificială, extrem de colorată. Și-a păstrat o componentă locală fundamentală, sigur plecând de la antrenor.”, a declarat Dragoș Benea.

,,Este un club sportiv care, cu resurse foarte puține, a realizat o performanță fantastic de mare. Îi doresc domnului Grapă și Clubului Știința mult succes în viitor.”, a adăugat Carol Schnakovszky.

Reamintim că Știința Bacău va juca pe teren propriu în prima etapă, pe 5 octombrie, cu U Cluj, la Sala Sportului Bacău.