Conducerea PNL Bacău acuză administrația PSD de incompetență vizavi de modernizarea Insulei de Agrement, un proiect lăsat de vechea conducere a Primăriei la 70% grad de realizare.

În cadrul unei conferințe de presă, liderii liberali au susținut că Dragoș Benea și Cosmin Necula se fac vinovați de eșecul pierderii banilor europeni și întârzierea nejustificată a proiectului, acuzându-i că în loc să se țină de treabă, cei doi fac rămășaguri puerile.

Cel care a explicat în conferința de presă în ce stadiu era proiectul în urmă cu 3 ani a fost Ciprian Piștea, fostul manager de proiect al Insulei de Agrement.

El a susținut că finalizarea lucrărilor putea fi realizată în câteva luni, nefiind vorba despre lucrări majore de infrastructură Piștea a explicat de ce Primăria Bacău nu mai trebuia să returneze toți banii la UE, ci doar o corecție de 15-20%, dacă se lucra în acești 3 ani.

Nici războiul declarațiilor din PSD cu privire la Insula de Agrement dintre primarul Cosmin Necula și europarlamentarul Dragoș Benea nu a scăpat de criticile liberalilor. Bena și Necula puneau pariu în fața premerului Dăncilă în urmă cu ceva timp că pe 1 septembrie „va clipoci apa la Insulă”. Odată cu împlinirea termenului liderii PSD au avut un schimb de declarații belicioase pe acestă temă.