Stagiunea 2019-2020 a Teatrului Municipal „Bacovia” debutează cu mai multe premiere.

Prima întâlnire cu publicul din acest an teatral va fi duminică, de la ora 11, când actorii de la Animație vor juca „Hainele cele noi ale împăratului”, o dramatizare de Ciprian Huțanu a poveștii lui Hans Christian Andersen. Toți copiii sunt așteptați la o poveste despre magie, dar și maeștri pungași, plină de învățături.

De la ora 19, teatrul invită publicul spectator la „Iulia, biata de ea”, cu Bianca Babașa în rol principal, regia Irina Crăiță Mândră, scenografia Cristian Marin, după un text de Gabriel Sandu, câștigător al Concursului de Dramaturgie din cadrul Bacău Fest Monodrame 2018.

Urmează un eveniment interactiv, o repetiție cu public, la Sala Studio „Petru Valter”, la care accesul este liber, în limita locurilor disponibile. Reprezentația va fi urmată de discuții libere cu actorul, regizorul, scenograful, publicul având posibilitatea de a adresa întrebări vizavi de montarea unui text, direcție regizorală, filosofia din spatele unei scenografii. Spectacolul este recomandat celor cu vârsta peste 16 ani.

Programul complet al lunii septembrie va putea fi consultat pe site-ul teatrului, www.teatrulbacovia.ro , acesta urmând să includă toate evenimentele din calendarul teatral.

Biletele se pot achiziționa de la agenția teatrului, iar de săptămâna viitoare și online.