Vineri, 4 octombrie 2019, la ora 19, la sala mare a Teatrului Municipal ,,Bacovia” va avea loc premiera piesei ,,Viața e în direct aici”, scrisă de Radu Herjeu, regia aparținându-i lui Sorin Militaru.

Piesa, cu un mesaj contemporan, urmărește viața unui prezentator de televiziune, recreând atmosfera unui studio.

„Am scris această piesă despre televiziune, așa cum o cunosc din interior, despre oamenii ei, cu defectele și calitățile lor, despre culisele necunoscute telespectatorilor, despre manipulare și iluzii. Despre cum îi afectează, mai ales la nivel subconștient, pe cei care o consideră un izvor de adevăr. Dar este, în același timp, și o poveste de viață trăită în fața și în spatele camerelor. Eu sunt convins că are multe și diverse elemente capabile să trezească interesul spectatorilor și să-i
transfere, prin intermediul teatrului, într-un univers din care ei cunosc, sau au senzația asta, doar o infimă parte, cea care strălucește”, spune Radu Herjeu, despre piesă.

Cu acest prilej, veți avea ocazia de a-i vedea la debut pe actorii mai tineri, recent angajați ai teatrului, Bianca Babașa, Ștefan Huluba, Andreea Darie, Tudor Hurmuz, Vlad Nicolici, alături de mai experimentații colegi din trupă.