Luni, 25 noiembre 2019, începând cu ora 19.00, în incinta TeatruluI de Vară ,,Radu Beligan” se va juca spectacolul ,,Bani din Cer”, regia aparținându-i lui Horațiu Mălăiele. Piesa a fost pusă în scenă în 2001, la Teatrul de Comedie. Vedetele de atunci erau George Mihăiță și Virginia Mirea. Astăzi, cele două personaje sunt înlocuite de Mihai Bendeac și Mihaela Teleoacă.

Henry, un contabil căruia îi pică bani din cer, își surprinde soția, întorcându-se acasă cu o geantă plină de bani. Întâmplarea fericită îl determină pe Henry să schimbe radical viața familiei. Mihaela Teleoacă joacă extraordinar rolul soției, Jane Perkins, redând, printr-o cavalcadă de nuanțe, problema consumului de alcool cu care aceasta se confruntă.

Mihai Bendeac intră perfect în rolul lui Henry și ne amintește de absolventul de teatru de odinioară: trăiește sincer – dramatic situațiile prin care trece, consecință fiind comicul ivit.

Bani din Cer răspunde unor mari frământări ale umanității: este de ajuns să te îmbogățești material, pentru a sărăci, cu totul, spiritual; pentru a uita cine ești?

Distributia: Mihai Bendeac, Mihaela Teleoacă, Delia Nartea, Dragoș Huluba, Liviu Pintileasa, Marius Dorogeanu, Șerban Georgevici.

Biletele sunt disponibile și pe –> https://bit.ly/2LaARkQ

Sursă foto: facebook.com