Ambasada Statelor Unite în România, Consiliile Americane pentru Educație Internațională, Expert Forum și Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei invită studenții care fac parte dintr-o asociație studențească și au vârsta cuprinsă între 20-27 de ani să se înscrie la a doua ediție a Kennedy Academy for Students. Programul Kennedy Academy include subiecte legate de democrație, educație civică și participare activă în comunitate și va avea loc între 12-15 decembrie 2019.

Programul oferă unui număr de 20 de participanți șansa de a învăța despre leadership și implicare civică în sectorul ONG din România, de a-şi îmbunătăţi nivelul de comunicare în limba engleză și de a învăţa despre valori democratice şi civice.

Participarea la acest eveniment de gratuită. Cei 20 de tineri vor fi selectați online. În cadrul programului, studenții vor participa la ateliere de lucru și vizite instituționale.

Cei interesați pot se pot înscrie online până la finalul zilei de 6 noiembrie 2019 (23:59, ora României).

Înscrierea se poate face online la: https://americancouncils.ro/programe/kennedy-academy-for-students/

 Kennedy Academy for Students este dedicat studenților vizionari și creativi, care vor să genereze schimbări tangibile în organizațiile din care fac parte. Pentru acest lucru este nevoie nu doar de pasiune, ci și de o înțelegere a procesului de funcționare a ONG-urilor, a sistemului public din care fac parte acestea și de interacțiune la nivel național între aceste asociații și alte instituții publice. La sfârșitul programului, studenții vor avea șansa de a împărtăși noile cunoștințe cu alți studenți, colegi și profesori și de a-şi pune în practică propriile idei