,, Orice zi cu Guvernul Dăncilă la Palatul Victoria înseamnă încă un pas înapoi pentru România și pentru români, iar cea mai recentă demonstrație este modul discreționar în care guvernul a alocat banii pentru județe, chiar a doua zi după ce devenise un executiv fără susținere, în urma moțiunii de cenzură.”, afirmă liberalul Ionel Palăr.

,, În ultimii trei ani, banii au fost alocați discreționar, atât la nivel de județe, cât și la nivel de comunități locale. Ceea ce a contat a fost culoarea politică a primarilor, nu nevoile comunităților. Este o practică a celor de la PSD, pe care românii nu îi mai vor, tocmai pentru că au arătat modul arbitrar și abuziv în care cheltuie banii publici. Mai multe comune din județul Bacău au fost și de această dată scoase de pe lista alocărilor guvernamentale, din simplul motiv că sunt conduse de primari liberali. 

Pentru PSD și pentru Guvernul Dăncilă locuitorii din anumite comune nu există, în timp ce pentru alții se găsesc fonduri din abundență. Este un nou tun dat de guvernarea incompetentă, care a aruncat România în haos și lipsă de coerență legislativă și fiscală și ne-a înglodat în datorii ce cu greu vor putea fi achitate. Un nou tun, după ce, prin tot felul de tertipuri, au luat banii comunităților și au lăsat primăriile să se scufunde și să-și blocheze orice investiție făcută în favoarea oamenilor. Iar dezastrul pe care-l lasă în urmă va fi resimțit mulți ani de acum înainte, dacă este să ne referim numai la împrumuturile contractate de pe piețele externe, cu cele mai mari dobânzi și pentru care România și-a pierdut credibilitatea.

Orice zi cu PSD la guvernare reprezintă o apropiere și mai mare de prăpastia în care ne scufundăm. PSD nu înțelege, nici măcar în acest ultim ceas, că nu mai deține nici majoritate parlamentară și nu mai are nici legitimitatea de a guverna. Nu vor să plece de la Palatul Victoria. Se agață cu disperare de putere, în speranța că jaful poate continua. PSD, plecați acasă! România nu vă mai vrea.” , a declarat deputatul.