,,Demagogie și ipocrizie! Cum altfel să cataloghezi afirmațiile premierului Viorica Dăncilă, prin care vrea să acrediteze ideea că președintele Klaus Iohannis i-a dezbinat pe români? Cum altfel să etichetezi toate atacurile lipsite de orice fundament, la adresa Partidului Național Liberal? Ele vin din partea liderilor unui partid care nu mai este dorit de români și care a primit trei lecții, din care, din păcate, nu a învățat nimic: alegerile europarlamentare, referendumul pe justiție și moțiunea de cenzură.

Este incalificabil să mergi în campanie electorală în Moldova și, în calitate de premier, să pasezi responsabilitatea, parcă rupt de realitate, fără să-ți asumi eșecul unei guvernări. În Moldova, acolo unde Guvernul PSD ține populația captivă în sărăcie, doar pentru a o manipula. Acolo unde nu există o autostradă, de unde tinerii pleacă din lipsă de oportunități și unde nivelul de sărăcie este printre cele mai ridicate din Europa.

Nu, doamna Dăncilă! Nu așa se face politică. Dacă este să vorbiți de dezbinare, amintiți-vă de Ordonanța 13. Noaptea, ca hoții! Amintiți-vă de recursul compensatoriu, când criminali, violatori și tâlhari au fost eliberați pe străzile României. Amintiți-vă de încercările repetate ale PSD de a subjuga Justiția! Și nu uitați de haosul pe care l-ați creat în economie, de împrumuturile cu care ați îndatorat România. Nu vorbiți despre dragostea pentru români, când n-ați adus decât instabilitate și dezbinare!

Ne trebuie un Guvern care va restabili ordinea, într-o Românie pe care ați aruncat-o într-un adevărat dezastru și care are nevoie de măsuri coerente, pentru un traseu care să însemne eficiență și stabilitate.”, se arată într-un comunicat de presă PNL Bacău.