Astăzi, 01.10.2019, în jurul orelor 11.55, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei, în timp ce desfășurau activități specifice în sectorul de activitate au observat o autoutilitară de culoare albă care descărca la punctul de colectare de pe strada Gheorghe Donici – intersecție cu strada Tineretului, din Cartierul CFR, resturi de materiale provenite din lucrările de amenajare în locuințe.


A fost identificat conducătorul autoutilitarei ca fiind P.G.C. în vârstă de 39 ani, din municipiul Bacău, față de acesta fiind luată măsura sancționării conform Hotărârii Consiliului Local nr.223/2001 privind păstrarea curățeniei de către persoanele fizice și juridice pe domeniul public al municipiului Bacău, cu amendă în valoare de 300 lei, pentru depozitarea de resturi de materiale în alte locuri decât cele autorizate. De asemenea, pentru colectarea materialelor, persoana în cauză a fost îndrumată să se adreseze operatorului de salubritate al municipiului Bacău.


Cetățenii din municipiul Bacău care doresc să semnaleze situații de acest gen o pot face la numărul de urgență 0234/986 sau la sediul instituției din strada I.L. Caragiale, nr. 2.