Partida de sâmbătă a FCM 1950 Bacău cu AS Filipeşti a fost transmisă în direct online, în format HD, de către 2B LIVE MEDIA SRL. Transmisiunea s-a realizat pe pagina de facebook a FCM 1950 Bacău și pe DeBacău.

Meciul a fost filmat cu trei camere de luat vedere fullHD și mixat live.

,,Această transmisie este o etapă dintr-un proiect pe care noi l-am construit pas cu pas. Încă de acum patru ani am visat la ziua în care vom putea transmite live, de oriunde, cu un car de televiziune profesional.  A fost și pentru noi o provocare, deși împreună cu Cătălin Bejan am mai realizat, cu câțiva ani în urmă, transmisii live pentru o altă televiziune. Din echipa de atunci doar noi doi mai suntem în breaslă. Chitul TV mobil are în componența sa echipamente de ultimă generație: camere video 4K, mixer audio 16 canale, mixer video 8 camere, transmisie asigurată pe fibră optică, conectivitate Wireless, etc. , probabil unul dintre cele mai performante din Moldova.”, ne-a declarat managerul proiectului 2B LIVE MEDIA SRL, Dorin Bejenaru.

,,Sunt lucruri care merită  promovate și trebuie să recunosc că fotbalul e una din slăbiciunile noastre, a mea și a lui Dorin. Pe acest fond, a venit propunerea lui Cătălin Barzaghideanu, manager sportiv la FCM 1950 Bacău, pe care nu am putut-o refuza. Pentru ce a ieșit trebuie să le mulțumesc băieților din echipa de transmisie: Dorin, Petru, Ionică, Alin, Gabi, Lucian, Cătălin și pentru o jumătate de repriză mă felicit și pe mine. Golul cinci a fost de pe cadrul meu. Transmisiile vor continua. Nu știu cum am reușit, dar am început cu ce este mai greu, pentru că transmisia unui meci de fotbal este o încercare pentru orice echipă de televiziune. O conferință, un spectacol sau o ședință de Consiliu Local e floare la ureche față de un meci de fotbal.”, ne-a explicat Cătălin Bejan.

Meciul îl puteți vedea accesând linkul: https://www.facebook.com/FCM1950Bacau/videos/2358061371125769/ .