FCM 1950 Bacău este pe cale să stabilească o premieră la nivel naţional. Partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu AS Filipeşti, va fi transmisă în direct online în format fullHD. Transmisiunea live se va realiza atât pe canalul  de youtube şi pe pagina de facebook a FCM 1950 Bacău, cât și pe DeBacău.

Dacă până acum au mai fost realizate transmisiuni live de la meciurile de Liga a IV-a, ceea ce suntem pe cale să facem sâmbătă este unicat prin complexitatea tehnică. Meciul va fi urmărit de trei camere de luat vederi iar transmisiunea va semăna cu ceea ce putem vedea pe posturile TV.

„E o premieră pentru noi, dar cred că şi pentru un meci de Liga a IV-a”, a declarat Dorin Bejenaru, manager de proiect 2B LIVE MEDIA SRL, cea care va realiza transmisiunea.

„Deocamdată începem cu trei camere de luat vederi, dar în timp dorim să mărim numărul de camere. Am încheiat un parteneriat cu FCM 1950 Bacău pentru a transmite meciurile acestei echipe, nu numai pe cele de pe teren propriu. Sperăm să avem condiţiile tehnice să putem efectua cele mai bune transmisiuni în direct”.

Partida  cu AS Filipeşti se va disputa sâmbătă, de la ora 11, la baza Green Club din cartierul Şerbăneşti.