Mai sunt șase zile în care te poți înscrie la examenul de admitere în școlile de subofițeri ale Jandarmeriei Române.

Activitățile derulate în cadrul campaniei Vino în echipa Jandarmeriei, sesiunea ianuarie 2020, materializate prin înscrierea unui număr de 100 de tineri din județul Bacău la școlile militare de subofițeri se apropie de final. Data limită pentru înscriere  este 15 noiembrie, dată la care se vor demara o serie de activități premergătoare examenelor de admitere.

În acest context, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău desfășoară, în continuare, activități specifice de recrutare pentru cele două școli de subofițeri ale Jandarmeriei Române: Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani  (190 de locuri, din care trei  locuri pentru romi şi două locuri pentru alte minorităţi) și Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, ( 170 de locuri, din care trei  locuri pentru romi şi două locuri pentru alte minorităţi).  În instituțiile amintite, concursul de admitere se va defășura în ianuarie 2020, la fel ca celelalte instituţii de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Reamintim celor interesați că zilnic, între orele 08.00 – 16.00 (de luni până vineri),  specialiști din cadrul structurii de resurse umane a unității asigură activitățile de înscriere și întocmire a dosarului de recrutare.

În acest sens, cei care doresc să se înscrie sunt așteptați la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău din str.Constantin Musat, nr 4. Condițiile de înscriere pot fi găsite pe site-ul unității, la dresa www.jandarmeriabacau.ro, sau pe pagina de facebook a unității, INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN BACAU.