Pentru că este garanția politicii de calitate pe care USR a făcut-o din 2016 până acum. Pentru că programul său politic este obiectiv și poate fi aplicat imediat: Fără penali în funcții publice, Bani mai mulți pentru educație, O nouă lege a sănătății, Management profesionist pentru finalizarea autostrăzilor, Economie fără birocrație, Pădurile resursă strategică națională, Zero taxe pe sărăcie, O singură națiune în țară și în Diaspora, Stabilitate pentru Apărare, Stop criminalității. Dan Barna va pune bazele unei guvernări moderne și eficiente.

Fericiți în România poate deveni realitate dacă vom avea un tur 2 fără PSD. Pentru prima dată în ultimii 30 de ani avem șansa unei alegeri oneste, unei alegeri care să ne reprezinte și care să arate tuturor că vrem schimbare și o altfel de politică. Pe 10 noiembrie votați poziția 3 pe buletinul de vot, votați Dan Barna președinte!

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța 2020 USR PLUS”) și realizat de operatorul economic SC CENTRUL DE CONSULTANȚĂ ȘI ANALIZĂ STRATEGICĂ SRL si difuzat de operatorul economic SC BOX SOLUTIONS SRL Cod unic de identificare: 31190011