Din 2016 și până astăzi, USR a demonstrat că face o altfel de politică. Fără Penali, alegerile europarlamentare, Fără Baroni în Bacău, zecile de filiale înființate în tot județul, zecile de campanii de conștientizare și proiectele pe care deputatul Lucian Stanciu Viziteu le-a depus în Parlament, toate acestea sunt munca unei echipe cu viziune, implicată și care crede cu adevărat că putem fi fericiți în România.

Duminică, pe 10 noiembrie,  toată munca USR poate fi valorificată și recunoscută printr-un tur 2 fără PSD. Dan Barna președinte este opțiunea tuturor românilor care s-au săturat de vechea clasă politică și care doresc o politică de calitate. Ieșiți la vot și haideți să ducem la bun sfârșit misiunea pe care ne-am asumat-o: România fără PSD, România fără corupție, România fără sărăcie.

Lupta dintre noi și ei, dintre noi și PSD este foarte strânsă.Votul dumneavostră este cel care poate înclina balanța. Aveți un singur vot, o singură șansă, n-o irosiți! Votați Dan Barna Președinte, poziția 3 pe buletinul de vot și Fericiți în România nu va mai fi doar un slogan de campanie!

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța 2020 USR PLUS”) și realizat de operatorul economic SC CENTRUL DE CONSULTANȚĂ ȘI ANALIZĂ STRATEGICĂ SRL si difuzat de operatorul economic SC BOX SOLUTIONS SRL Cod unic de identificare: 31190011