Conform unui comunicat al COMPANIEI REGIONALE DE APĂ BACĂU în data de 28.11.2019, începând cu ora 08.00, se vor executa lucrări de remediere a unei defecțiuni aparută pe conducta de transport Dărmănești- Târgu Ocna- Onești.

Durata estimată a întreruperii furnizării apei potabile în municipiul Onești este de 16 de ore ( golirea tronsonului – 2 ore, lucrarea de intervenție – 4 ore si durata de reumplere a tronsonului – 10 ore).

Conducerea RAJA susține că s-au luat măsurile necesare pentru menținerea rezervei de apă a municipiului Onesti la nivelul optim, astfel incat, în cazul întreruperii furnizării apei potabile de către S.C. CRAB S.A. pentru perioada menționată în adresă, locuitorii
municipiului Onești să nu sufere de lipsa apei potabile.

În această situație, RAJA SA va alimenta municipiul Onești cu apă potabilă din rezervor pe toată durata desfășurării lucrărilor. În cazul în care lucrările anunțate de S.C. CRAB S.A., din motive neprevăzute, se vor extinde pe o perioadă mai mare de timp, vom lua în calcul furnizarea apei după un program prestabilit, în funcție de durata și complexitatea lucrărilor.