În data de 27.12.2019, între orele 10.00-16.00 va avea loc, în municipiul Bacău, manifestarea publică anuală „Alaiul datinilor și obiceiurilor de iarnă”. Pentru buna desfășurare a acestor manifestări va fi restricționată circulația rutieră, între orele 09.00-19.00, pe tronsonul cuprins între statuia lui Ștefan cel Mare – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Calea Mărășești – până la Casa de Asigurări de Sănătate Bacău.


Poliția Locală a Municipiului Bacău va asigura măsuri de ordine în sistem integrat împreună cu Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun” Bacău și Poliția Municipiului Bacău, pentru buna desfășurare a acestor manifestări publice fiind repartizate 3 patrule de ordine publică din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei și 2 patrule de siguranță rutieră din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și Eliberare Permise de Liberă Trecere.

Cu această ocazie, Poliția Bacău dorește să vă bucurați de tradițiile, datinile și obiceiurile românești organizate în municipiul Bacău!