USR-istul Lucian Viziteu a fost ales vicepreședinte al Camerei Deputaților.

,,Am fost votat astăzi vicepreședinte al Camerei Deputaților pentru următoarele 6 luni. Le mulțumesc colegilor mei din USR pentru susținere și pentru încredere. Sunt sigur că și în perioada următoare îi vom reprezenta împreună pe români la fel de bine precum am făcut-o și până acum.

Urmează o perioadă complicată, cu moțiuni de cenzură, cu alegeri locale și chiar cu posibile alegeri anticipate. Tocmai de aceea, trebuie să strângem rândurile și să luptăm împreună pentru a deveni o forță politică majoră, care să ne permită să acționăm și mai puternic în direcția reformării și liberalizării României.

Un USR puternic pe plan local și central oferă garanția că vom continua parcursul euro-atlantic, că vom continua reformele din economie și că vom transforma România într-o țară în care românii să-și dorească să trăiască.”, scrie deputatul b[c[uan pe pagina sa de facebook.

Lucian Viziteu este președintele USR Bacău și candidat din partea formațiunii pentru funcția de primar al Bacăului la alegerile locale din acest an.