S-a dat startul primului eveniment din 2020 dedicat viitorilor miri, Târgul de Nunţi. Acesta îşi propune, de la an la an, să fie mai bogat în oferte, expozanţi şi surprize pentru vizitatori.

Vizitatorii pot admira desăvârşitele amenajări şi decoraţiunile prezentate de experţii florali sau tematici de nuntă cât mai diverse, savuroase preparate care să încânte nuntaşii, rochii de mirese şi costume de miri şi sute de modele de invitaţii la nuntă.

Expozanţii din toate domeniile de activitate, s-au întrecut în a veni cu fel de fel de surprize, standuri atractive, în care şi-au manifestat din plin creativitatea, dar şi cu produse pe măsură, menite să incite şi să rămână în memoria vizitatorilor. Aceştia au pus la dispoziţia vizitatorului servicii foto-video, make-up, bijuterii, accesorii, etc.

Doritorii pot contracta pe loc servicii esenţiale pentru ziua cea mare, chiar şi cu discount-uri considerabile, pot degusta torturi şi prăjituri, aperitive interesante sau pot proba rochia de mireasă şi ţinuta pentru ceremonie, pentru a vedea ce stil li se potriveşte.