La data de 29 iulie a.c, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 39 de ani, din comuna Iteşti, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La data de 30 iulie a.c, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bacău au depistat, în trafic, un bărbat de 47 de ani, din comuna Traian, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.