Băcăuanii se pot bucura de încă un nou restaurant deschis astăzi, 25 septembrie în inima municipiului, pe Calea Mărășești, la parterul hotelului Bistrița, vizavi de Palatul Administrativ.

Restaurantul 2 BURSUCI funcționeză cu două linii de servire: cea de tip fast-food și cea de „bucătărie caldă”, cu un meniu ce include pizza, burgeri, kebab-uri, shaorme, ciorbe, fripturi de pui, curcan sau vițel, garnituri, grătare și desigur, deserturi, iar produsul vedetă de la noul restaurant este „pizza bursucilor”.

S-a optat pentru conceptul de open kitchen, ceea ce le permite clienților să urmărească live întreg procesul de gătire.

,,2 BURSUCI” oferă clientilor preparate simple şi uşoare, savuroase şi surprinzătoare, pentru orice masă din zi, dar gătite incredibil de bine și aranjate pe farfurie într-un mod elegant și atent. Fiind un restaurant care se respectă, cu o ambianță proaspătă, vie și autentică, acesta dispune de bucătari rapizi, pricepuți și utilaje pe masură”, ne-a declarat Ionuț Sava, managerul restaurantului.

2 BURSUCI oferă 100 de locuri la mese aranjate după toate regulile de distanțare impuse de pandemie într-un cadru modern amenajat în 350 metri pătrați.

25 de angajați se ocupă „de la 10 la 10 și de duminică până luni” ca băcăuanii să găsească aici cea mai gustoasă ofertă din oraș.

Intenția managerului Sava este ca, începând cu sezonul cald următor, să amenajeze și o terasă modernă, care să completeze zona de servire a actualului restaurant.