Ionel Palăr, candidatul alianței PNL – USR-PLUS la presedinția Consiliului Județean Bacău, a cerut, din nou, celor de la PSD Bacău să înceteze răspândirea de informații mincinoase și de calomnii. Ionel Palăr a solicitat o confruntare de idei și proiecte între candiați, pe marginea proiectelor acestora privind dezvoltarea județului Bacău și a insitat că el nu va adopta genul de campanie denigratoare a PSD. Ionel Palăr a exemplificat cu o serie de informații care circulăîn spațiul public despre deputatul Lucian Șova, unul dintre liderii PSD Bacău și fost ministru, informații potrivit cărora acesta ar fi membru al unui grup mafiot, ofițer sub acoperire și informator. Șova este bănuit că, în perioada în care a fost ministru, de ar fi făcut o serie de ilegalități la șoseaua de centură a Bacăului. Dezvăluirile despre Lucian Șova au apărut pe pagina de socializare a deputatului Cătălin Rădulescu, și pot fi consultate la adresa: https://www.facebook.com/catalin.radulescu.73

”Ar putea constitui aceste afirmații nucleul unui atac al meu la adresa lui Lucian Șova și a lui a lui Dragoș Benea? Cu siguranță că da, pentru că nu aș face altcevadecât să citez ceva ce există în spațiul public. Aș putea împărți 100.000 de fluturași otrăviți? Sigur că da. Numai că eu nu sunt ca ei. Nu, domnilor de la PSD, nu, Dragoș Benea, cel care te afli în spatele acestei mizerii generalizate. NU sunt ca tine! Nu sunt ca voi! Nu am pe conștiință libertatea nimănui, nu fug și nu mă ascund de nimic! Suntem la jumătatea campaniei electorale și concluzia este una singură: este cea mai urâtă, cea mai mizerabilă campanie electorală dusă în ultimii 30 de ani în județul Bacău. PSD, din disperarea că va pierde, a transformat totul într-o mocirlă. Curge cu atacuri la persoană, atât la adresa mea, cât și la adresa unor candidați ai PNL, marea majoritate primari în funcție. Am sesizat birourile de circumscripție și, până acum, avem două decizii prin care materialele defăimătoare, distribuite masiv de PSD, trebuie retrase. PSD ascunde în spatele acestor fluturași otrăviți, hoția pe care a practicat-o în ultimii 30 de ani, lipsa de idei și de viziune. Ați văzut vreun proiect pe care PSD îl propune pentru județul Bacău?

Ați văzut vreo idee valoroasă, vreo viziune, vreo perspectivă? Nu, și nici n-o să vedeți, pentru că nu au! Pentru că nu mai pot veni cu nicio promisiune, după ce au  condus județul 30 de ani, în care singura preocupare a fost cum să-și umple buzunarele. Mi-ar fi plăcut să dezbat, unul să vină să spună: viitorul județului este IT-ul, altul să susțină că turismul, dar nu, ei au ales calea acestor atacuri la persoană, la familie, la demnitatea omului”, a declarat Ionel Palăr.

Biroul de presă al PNL