Blue Air a pregătit șapte noi zboruri care vor pleca din Bacău, concomitent cu o campanie de reduceri de prețuri, valabilă inclusiv pentru călătoriile programate pentru anul viitor.

Anunțul a fost făcut, miercuri, 21 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, organizată de reprezentanții Aeroportului. La eveniment, au participat Oana Chelaru, președinta Aeroportului din Bacău, Sorin Brașoveanu, președintele în funcție al Consiliului Județean, alături de președintele ales al acestei instituții, precum și reprezentanți ai companiei Blue Air și ai agențiilor de turism din regiune.

Din această lună, toți cei interesați care vor să zboare din Bacău spre alte destinații din lume au la dispoziție și rutele spre Atena, Barcelona, Koln, Larnaca, Madrid, Munchen și Paris, nou introduse de compania aeriană. În plus, cei care vor achiziționa bilete, zile acestea, în perioada 21-22 octombrie, vor beneficia de o reducere de preț cu 50 la sută, pentru toate zborurile, inclusiv la cele programate pentru anul 2021, până în luna octombrie.

Sursă foto: desteptarea.ro