Dragoș Luchian, președintele Organizației Municipale a PNL Bacău, consideră că a venit timpul ca autoritățile locale să colaboreze în mod real, nu doar la nivel declarativ și că prioritare pentru consilierii locali ai PNL Bacău sunt finalizarea investiției la Spitalul Municipal, realizarea rezervei de apă a orașului și reluarea investițiilor majore, după o perioadă de patru ani în care acestea au fost ca și inexistente, iar comunitatea a stagnat.

Organizația Municipală a PNL, prin vocea președintelui Dragoș Luchian, speră ca reprezentanții administrației publice locale trebuie să dea dovadă de responsabilitate în ceea ce privește obiectivele majore ale orașului, iar finalizarea Spitalului Municipal să nu mai fie un motiv de competiție între Consiliul Județean și Primăria Bacău, ci o prioritate pentru ambele instituții, mai ales în actualul context de amenințarea pandemică.

”Și campania electorală, și alegerile locale s-au încheiat! Băcăuanii au decis și așteaptă ca autoritățile să se apuce cât mai urgent de treabă. Noi, liberalii, suntem deschiși la orice dialog, susținem toate proiectele importante pentru comunitate și sper ca această colaborare inter- instituțională să nu mai fie doar la nivel declarativ, ci chiar să aibă loc. Când vorbim despre Spitalul Municipal nu mai trebuie să vorbim despre PSD, PNL, ori alte formațiuni politice. Sănătatea băcăuană nu trebuie politizată. Din martie, am asistat la prea multe răfuieli și încercări de asumare a unor așa-zise realizări, după ce, timp de patru ani, acest obiectiv a fost efectiv abandonat. Este vremea să ne așezăm cu adevărat la masa dialogului, mai ales că orașul Bacău se află în scenariul roșu, iar previziunile nu sunt deloc optimiste. Veșnica dispută dintre autorități nu
poate fi decât păguboasă”, a declarat Dragoș Luchian.