Duminică, 18 octombrie, Teatrul Municipal ”Bacovia” avea programată cea de-a doua PREMIERĂ a stagiunii 2020 – 2021, ”Iar te sinucizi, iubito?!”, o comedie bulevardieră de succes, după Pierre Chesnot.

Actorii au repetat, sub coordonarea regizorului Gheorghe Balint, atelierele au lucrat, întregul proces de producție s-a derulat în mod normal, dar noile reglementări ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au suspendat, temporar, spectacolele indoor.

Din distribuția noii premiere fac parte doi actori cu mare experiență de scenă și cu o carismă extraordinară, Florin Zăncescu și Florina Găzdaru, secondați de actrița Corina Goranda. „Iar te sinucizi, iubito?!” este un spectacol despre încurcatele căi ale dragostei și despre puterea iubirii de metamorfozare a sinelui. Doi vecini trecuți de prima tinerețe, o „fată bătrână”, seducătoare și misterioasă, și un profesor taciturn, dar atrăgător și plin de farmec, redescoperă la maturitate frumusețea vieții în doi, după ce dragostea și hazardul le inundă, fără voia lor, existența.

„Am ferma convingere și speranța că împreună, artiști, spectatori, oficialități, vom face tot ceea ce ține de bunul simț pentru ca reîntâlnirea cu Dumneavoastră să fie posibilă, cât mai curând. Rămân la credința că teatrul, muzica, artele sunt menite să ne păstreze sănătatea mentală și emoțională. Artele sunt singura formă prin care Umanitatea poate să rămână aproape de Dumnezeu.”, a declarat Eliza Noemi Judeu, manager al Teatrului Municipal ,,Bacovia”.