Decizia directorului medical al Spitalului Județean de Urgență Bacău, Raluca Dinu, de a demisiona în plină pandemie, este un gest de o lașitate extremă, de care oamenii PSD dau dovadă în momente dificile.

Reamintim că și la începutul stării de urgență, când amenințarea virusului SARS-COV-2 devenea tot mai mare, un alt om de la PSD, Alin Năstase, a demisionat din funcția de director al Direcției de Sănătate Publică Bacău.

”Când Bacăul se află în scenariu roșu, PSD Bacău alege din nou să fugă de orice responsabilitate, iar unul dintre directorii spitalului județean demisionează peste noapte.

Taman Raluca Dinu, una dintre cele mai vocale personaje din partid, susținută în permanență de președintele PSD, Dragoș Benea, și-a dat acum măsura propriei implicări! Poate deloc lipsit de importanță este că doamna Dinu este și consiliera europarlamentarului PSD Tudor Ciuhodaru, postură din care ar fi putut aplica politicile europene de combatere a pandemiei.

Se pare, însă, că nu aceasta a fost misiunea doamnei Dinu, iar timpul va demonstra care a fost adevăratul scop al activității sale ”, a declarat Viorel Miron, președintele interimar al PNL Bacău.

Ca și în alte momente în care PSD și-a demonstrat limita propriei incompetențe, liberalii băcăuani somează PSD să renunțe la numirile în funcțiile de maximă importanță a unor personaje politice și să apeleze la adevărații specialiști, de care Bacăul nu duce lipsă!

Biroul de presă al PNL Bacău