Senatorul liberal Daniel Fenechiu i-a dat o replică tăioasă președintelui PSD Bacău Dragoș Benea. Acesta din urmă publicase pe pagina sa de facebook un comentariu la vizita premierului Orban și a ministrului Bode în care îi cei doi sunt catalogați drept „clovni”.

Fenechiu îl acuză pe Benea că a coborât foarte jos discursul public, că face „declarații aiuritoare, mincinoase” și că „îi lipsesc cei 7 ani de acasă”

Comunicatul de presă:

„Despre Dragoș Benea poți spune orice, dar numai că iubește Bacăul nu. În loc să fie mulțumit că peste două săptămâni se va circula pe Șoseaua de Centură, Dragoș Benea recidivează cu declarații aiuritoare, mincinoase. Un asemenea personaj nici nu ar merita atenție. Dar, din nefericire, a reușit să se cațere într-o funcție de unde, din păcate, se mai face auzit.

Și mai grav este că lui Dragoș Benea îi lipsesc cei șapte ani de acasă. Nu știu dacă i-a avut vreodată, dar mă așteptam să mai învețe câte ceva. Să jignești membrii Guvernului, pe premierul României, să cobori discursul public la un nivel atât de jos, este impardonabil. De ce? Doar pentru că PNL a construit și a decontat toate lucrările la timp.

Îi înțeleg supărarea. Centura Ocolitoare nu este meritul lui, combinațiile cu turcii și cu Victor Ponta nu i-au ieșit, plimbarea cu Viorica Dăncilă pe bicicletă a fost în zadar.

În două săptămâni vom circula pe Centura Ocolitoare a Bacăului, indiferent de poziția lui Dragoș Benea.

Și sunt convins că în vreme ce Centura Bacăului înseamnă dezvoltare, viitor, Dragoș Benea și PSD înseamnă trecut.”

Senator Daniel Fenechiu

Liderul Grupului PNL, din Senatul României