Deputatul Lucian Șova a anunțat că a demisionat din funcțiile de președinte executiv al organizației județene și președinte al organizației municipale PSD Bacău.
,,Astăzi, am demisionat din funcțiile de președinte executiv al organizației județene și președinte al organizației municipale Bacău. Doar rațiuni de simetrie m-au făcut sa aman cu o luna gestul pe care ar fi trebuit sa-l fac pe 22 Octombrie 2020. 22 Noiembrie 2018, a fost ziua demisiei de onoare din funcția de Ministru al Transporturilor, ca urmare a votului unanim impotriva mea, al șefilor de organizații județene, deși nici măcar unul nu a putut explica acest vot, in fine, a fost de fapt voința președintelui de atunci al PSD, de a crea loc altei persoane. Se pare ca “istoria se repeta”… oarecum.
22 Noiembrie 2020, consider ca trebuie sa fie ziua demisiei de onoare din funcțiile de conducere ale organizațiilor județeana și municipala, gest firesc urmare a votului împotriva candidaturii mele pentru locul întâi la senat, unanim exprimat, nu știu de ce, tot neargumentat de colegii șefi de organizații. PRIVIND RETROSPECTIV, gândesc ca poate am “ supărat “ cu…. Centura Bacăului, aeroportul George Enescu, radioterapie, drumuri naționale…..proiecte de suflet pentru Bacău. Va mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere in mine, mi-ați scris, m-ați motivat și încurajat sa împlinesc vise pentru Bacău. Va doresc sărbători cu sănătate și liniște!, a declarat deputatul Lucian Șova.