Risipa de fonduri de la DGASPC Bacău se vede din nou în imposibilitatea plății salariilor angajaților. Acei oameni și familiile lor, care suferă acum, nu sunt vinovați de administrarea defectuoasă a fondurilor de către oamenii din PSD care au fost și sunt la conducere.

Guvernul #PNL dovedește, încă o dată, că guvernează pentru binele oamenilor. Ca atare, în ședința Executivului de ieri, am adoptat o Hotărâre prin care DGASPC Bacău va primi aproape 9 milioane de lei pentru plata sumelor restante din luna octombrie.

Am fi crezut că după povestea PSD-Dragnea-DGASPC, oamenii se vor gândi de două ori la cheltuirea banului public, dar se pare că nu. Tot ceea ce a făcut Președintele Consiliului Județean pentru angajații de acolo a fost să se lamenteze și să arunce vina în curtea altora, de parcă nu PSD are în subordine de ani de zile Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Instituțiile conduse de PSD au cheltuit în scopuri electorale banii pe care îi aveau pentru salarii. Acesta e adevărul, pe care conducerea DGASPC și a Consiliului Județean refuză să și-l asume.

Mircea Fechet – Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor