Mă declar stupefiată de declarațiile președintelui PSD Bacău, europarlamentarul Dragoș Benea, cu privire la o presupusă revenire a mea pe postul de director al Apelor Române.

Dincolo de penibilul acestei declarații, de afirmația mincinoasă și calomnioasă, mă revoltă cum un asemenea personaj, extrem de toxic pentru viața publică, își permite să vorbească despre practici pe care el și partidul pe care-l conduce le-au promovat ani la rândul. Pentru că în dreptul lui Dragoș Benea se pot contabiliza numeroase numiri de directori pe criterii politice, simulacre de concursuri, promovarea în anumite funcții a tot felul de personaje dubioase, doar pe criterii de servilism.

De altfel, chiar fostul director al Administrației Naționale ”Apele Române”, susținut de PSD-ul lui Dragoș Benea este astăzi în arest. În ceea ce-l privește pe fostul director al Administrației Bazinale Siret, venit la Bacău de la prietenul lui Dragoș Benea, Ionel Arsene de la Neamț, este astăzi cercetat de DNA, în calitate de inculpat.

Țin să precizez că prețuiesc extrem de mult colectivul de la Apele Române, iar pentru mine a fost o onoare să lucrez cu specialiștii de aici. În ceea ce privește revenirea mea în această instituție, oricât de mult îi apreciez și îi stimez pe foștii mei colegi, în momentul de față planurile mele de viitor nu includ Administrația Bazinală Siret. Orice speculație pe această temă este, așa cum spuneam mai sus, nefondată.

Tudorița Lungu
Deputat PNL