Asociația Valoare Plus inițiază o campanie de strângere de fonduri, pentru a oferi o masă și o băutură caldă persoanelor care nu au locuință și sunt nevoite să își petreacă nopțile pe strazile municipiului Bacău.

“Dacă în timpul sărbătorilor de iarnă ai masa încărcată, atunci te provocăm să dăruiești și celor ce nu au casă o masă caldă de sărbători! În fiecare an am hotărât să desfășurăm campania:”Oferă o masă celor fără casă!”, campanie ce își propune să asigure câte o masă și o băutură caldă pentru 40 de persoane în fiecare noapte timp de 20 de nopți pe perioada sărbătorilor de iarnă.”, Marian Pădureț – președintele Asociației Valoare Plus.

Puteți ajuta ca voluntar într-una din zilele din perioada 22 decembrie – 10 ianuarie, între orele 21:00 – 23:59, puteți contribui la mediatizarea acestei campanii prin distribuirea campaniei și făcând o donație pentru câteva mese. Costul estimat al unei mese este de 14 lei/persoană și include o masă caldă, apă, transport și altele (medicamente, sau alte nevoi urgente). Donațiile pot fi făcute online cu cardul, prin transfer bancar sau direct la sediul Asociației Valoare Plus pe str. Orizontului nr.16 Bacău de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00. Detalii complete despre modalitățile de donare aici.

De asemenea, puteți ajuta procurând mobilier și decorațiuni de Crăciun de la magazinul Valoare Plus, aflat pe calea Moldovei, 197. Vânzările de la magazin se vor duce  în valoare de 50 % la proiectul ,,Oferă o masă celor fără casă 2020”.