În cadrul ședinței CA a fost aprobată rectificarea de buget pentru acest an și s-au făcut previziunile bugetare pentru 2021. A fost aprobat planul de investiții pentru anul viitor, în care sunt incluse obiective precum reabilitarea pavilionului administrativ, care va fi transformat în creșă, lucrări de extindere a Pavilionului C4, dar și extinderea & dotarea secției de Anatomie Patologică.
Consiliul Județean va susține toate investițiile aflate în derulare la SJU Bacău, care vor continua în același ritm susținut, sănătatea fiind prioritatea centrală a mandatului meu la conducerea CJ.
,,Îmi doresc, de asemenea, să implementăm la nivelul spitalului un instrument de măsurare a satisfacției pacienților, astfel încât – pe seama feed-back-ului primit din partea acestora – să îmbunătățim calitatea serviciilor medicale şi să ameliorăm relația personalului medical cu cetățeanul. Din discuțiile degajate în cadrul CA a rezultat că propunerea pe care am avansat-o în CJSU, vizând operaționalizarea pavilionului „Spital Municipal”, respectiv a etajelor 3,2,1 şi parter, este singura soluție viabilă de extindere – în plină criză epidemiologică – a capacităților de tratare a cazurilor Covid19 din Bacău. Prin urmare, voi propune din nou CJSU Planul integrat de asistență medicală în județul Bacău, instrumentul administrativ prin care vom putea termina lucrările la pavilionul „Spital Municipal” şi vom pune în circuitul medical băcăuan acest imobil spitalicesc de care e nevoie acută.”, a declarat prefectul Bacăului, Valentin Ivancea.
Sursă foto: faebook.com