Primarul municipiului Bacău, Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, a anunțat în această dimineață că a început amenajarea centrelor de vaccinare. Primăria Bacău va amenaja în total patru centre.

,,Centrele de vaccinare de pe raza municipiului Bacău au fost stabilite printr-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de pe data de 15 ianuarie. Week-endul trecut s-a lucrat susținut pentru amenajarea corespunzătoare a spațiilor.
Urmează achiziția de dotări, selecția și desemnarea medicilor coordonatori, după emiterea ordinului de ministru care specifică criteriile, angajarea cadrelor sanitare, închierea contractelor pentru deșeuri periculoase cât și pentru consumabilele medicale.
Centrele de vaccinare vor funcționa la sala de sport a Școlii numărul 6 din cartierul CFR, sala de sport a școlii Ion Luca, de pe strada Alecu Russo, la Centrul de Afaceri și Expoziții, de pe strada dr Alexandru Șafran și la Colegiul Letea, de pe strada Letea. Am inițiat demersuri și pentru înființarea unor linii speciale de transport dedicate acestor centre, pentru a veni în întâmpinarea băcăuanilor.”, a declarat primarul municipiului Bacău.
Sursă foto: facebook.com