Primăria Bacău demarează înființarea primului parc industrial al municipiului Bacău, care va reprezenta un motor de dezvoltare al economiei locale.

,,Pe masa consilierilor locali se află propunerea de alocare a unei suprafețe de 42 de hectare în sudul orașului, lângă drumul spre comuna Sarata. Acest parc va răspunde potențialului de creștere a economiei Bacăului și va reprezenta o platformă de dezvoltare a producției și serviciilor care generează locuri de muncă bine plătite și aduc bunăstare băcăuanilor. Vrem să dovedim că băcăuanii pot locui într-un oraș cu o economie durabilă, sustenabilă și predictibilă pe termen mediu și lung, astfel încât parcul industrial să devină un exemplu de succes pentru întreaga regiune.

Dorim ca prin acest demers să atragem investitori de prim rang în municipiul nostru. Firmele care vor alege să investească aici vor beneficia de facilități, atât în ceea ce privește infrastructura cât și cele de ordin fiscal.”, a declarat primarul municipiului Bacău, Lucian Stanciu Viziteu.

Sursă foto: facebook.com