Activitățile derulate în cadrul campaniei ,,Vino în echipa Jandarmeriei!” materializate prin înscrierea unui număr de 65 de tineri din județul Bacău la școlile militare de subofițeri se apropie de final . Data limită pentru înscriere este 28 februarie, dată la care se vor demara o serie de activități premergătoare examenelor de admitere.

În acest context, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău desfășoară, în continuare, activități specifice de recrutare pentru cele două școli de subofițeri ale Jandarmeriei Române: Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani ,cu un număr total de 200 locuri, din care 155 l.G.J.R.( 4 locuri romi și 2 locuri minorități), 25 S.I.E. și 20 S.P.P. și Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, cu un număr total de 200 de locuri, din care 175 I.G.J.R. (4 locuri rromi și 2 locuri minorități) și 25 S.I.E.

În acest sens, cei care doresc să se înscrie sunt așteptați la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău din str.Constantin Musat,nr 4.

Condițiile de înscriere pot fi găsite pe site-ul unității, la  carieră sau pe pagina de facebook a unității, INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN BACĂU.