În fiecare an pe 24 Februarie, românii sărbătoresc ziua dragostei și a iubirii. Dacă azi vrei să iubești, fă-o românește cu un buchet de flori, o îmbrățișare și o vorbă dulce, indiferent de vârsta pe care o duci in spate.  De Dragobete, Expresii Florale vă vine în întâmpinare cu buchete și aranjamente speciale.

Îndrăgostiții cumpără de cu zori flori si aranjamente, mesagere a sentimentelor de dragoste pentru persoanele speciale. Dacă vrei FLORI DEOSEBITE, cea mai la îndemână soluție este Florăria Expresii florale!

,,Pentru a îi arăta celui de lângă tine cât de mult înseamnă, nu ai nevoie de nimic, ai nevoie doar de tine, de a fi prezent și a dovedi că uneori și munții merită mutați din loc. Uitați, măcar pentru o zi, de tot ceea ce înseamnă cotidian. Opriți-vă din goana care ne secătuiește de orice vlagă. Arătați-vă iubirea ce o purtați în fiecare zi în suflet și în gând. Fiți voi Dragobetele de odinioară. Într-o zi poate vă veți trezi singuri, iar atunci dorul de aceste zile vor deveni insuportabile. Nu lăsa timpul să treacă nepăsător!”, a declarat Bejenaru Mădălina, managerul Expresii Florale.