Luni, 22 februarie, aleșii locali ai Pro România Bacău s-au întâlnit la Centrul de Afaceri și Expoziții pentru ședința de constituire a echipei de conducere. Astfel, președintele Ligii Aleșilor a fost desemnat Ghiorghe Huluță, consilier municipal.

Noii lideri ai Pro România au anunțat că că vor avea o atitudine echilibrată în consiliile locale și în Consiliul Județean. Aceștia, însă l-au criticat dur pe actualul primar, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, pentru cheltuielile de protocol de 100.000 de lei și pentru tentativa de majorare a taxelor și impozitelor locale.

“La cinci luni după ce noua administrație a preluat frâiele puterii, nu vedem lucruri spectaculoase, ci numai intrigi și războaie. Vedem că se fac propuneri care nu sunt fundamentate pe nevoile și realitățile Bacăului”, a declarat Cosmin Necula,în cadrul conferinței de presă susținută la finalul ședinței de constituire a Ligii Aleșilor Locali Pro România.

Necula a anunțat și că „a expirat luna de miere pentru noul primar” și a anunțat intrarea în tranșeele Opoziției pentru consilierii Pro România.

Președintele interimar al formațiunii politice este fostul primar, Cosmin Necula, a anunțat întreaga echipă de conducere a Ligii Aleșilor Locali: Preşedinte – Ghiorghe Huluţă, prim-vicepreşedinţi: Gelu Margină, Ștefan Şilochi și Constantin Antochi,  vicepreşedinţi: Iulian Durlan, Constantin Spiridon, Talal Hamad, Marius Zota, Cristian Botez, Nicolae Ceaușu, Aurel Lescanu iar Secretar General a fost ales Romică Botoi.

Alegerile pentru posturile de conducere ale formațiunii vor avea loc în iunie 2021.