Liderii PSD Bacău au criticat într-o conferință de presă bugetul adoptat la începutul acestei săptămâni în Parlamentul României.

Ei au pus tunurile pe deputații și senatorii băcăuani din coaliția de guvernare pe care i-au acuzat că „au votat împotriva” amendamentelor care ar fi adus beneficii județului pe care-l reprezintă.

„Județul Bacău nu a fost niciodată atât de umilit la aprobarea bugetului!”, a declarat eurodeputatul Dragoș Benea, președintele PSD Bacău, la conferința de presă de joi.

„Specialiștii în austeritate din guvernarea PNL-USR/PLUS au croit un buget al înapoierii pentru Moldova și județele sale, un buget al stagnării construit pe un principiu primitiv al alocarilor: politizare si clientelism, ambele deservite prin anexa 7/03 – o probă de terorism fiscal din partea guvernului Cîțu”, a continuat Benea.

Au mai participat președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, și cei șase parlamentari ai formațiunii, senatorii Cristina Breahnă-Pravăț și Bianca Purcărin și deputații Claudiu Ilișanu, Costel Dunava, Ana Cătăuță și Ionel Floroiu.