EARTH HOUR este o mișcare globală ce implică anual sute de milioane de oameni și organizații din întreaga lume. În fiecare an, în ultima zi de sâmbătă din martie, în localități din peste 180 de țări, oamenii sting lumina pentru a trimite liderilor lumii un mesaj puternic despre nevoia de acțiune pentru rezolvarea problemelor de mediu, cum ar fi schimbările climatice. Campania Earth Hour a devenit, din 2007 și până în prezent, cea mai mare acțiune voluntară de mediu din toate timpurile.

 EARTH HOUR brand înregistrat de organizația WWF (World Wide Fund for Nature) la nivel global. După un an în care nevoia de natură a fost resimțită mai mult ca niciodată, Earth Hour 2021 aduce împreună oamenii pentru a proteja natura sălbatică, dar și natura din viața noastră de zi cu zi. Mesajul este același la nivel mondial: problemele cauzate de schimbările climatice și de extra-consum sunt atât de grave, actuale și complexe, încât este nevoie urgentă de acțiune, la nivel global, iar vocea comună a milioane de oameni de pe tot globul ajunge poate și în cele mai înalte foruri ale decidenților.

Cum puteți să participați? 

Foarte simplu: în data de 27 martie 2021, între orele 20:30 – 21:30 stingeți luminile, scoateți din priză toți consumatorii pe durata celor 60 de minute, timp în care vă puteți plimba, admira natura sau puteți privi cerul înstelat!