Un barbat de 68 de ani din Onești a sechestrat doi muncitori care renovau un apartament. El este cel care a sunat la 112, și a amenințat că îi omoară.

Însă, negocierile au dat greș, iar polițiștii au intrat în forță, moment în care agresorul i-a înjunghiat pe cei doi ostatici.

Bărbatul de 68 de ani a fost proprietarul apartamentului respectiv până recent, când l-a pierdut în urma unei executări silite.

stirea inițială:

Un bărbat de 60 de ani din Onești a sechestrat, astăzi, într-o locuință din Onești, doi bărbați care efectuau lucrări la un imobil, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bacău.

Polițiștii au fost sesizați că un bărbat ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut.

La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale.

Cei doi bărbați au fost reținuți în locuință în această după-amiază, iar sesizarea poliției a fost făcută de bărbatul care i-a sechestrat, a explicat Gabriela Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Bacău. Acesta ar fi sunat la poliție și a anunțat că i-a sechestrat pe cei doi muncitori, susținând că are niște nemulțumiri legate de imobilul în cauză, pe care l-a deținut în trecut.