În cursul zilei de ieri, polițiștii băcăuani au efectuat 3 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Oneşti şi a Staţiunii Târgu Ocna, la locuințele unor persoane bănuite de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. Articole de îmbrăcăminte în valoare de 30.000 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii de investigare a criminalităţii economice, de ordine publică şi poliţişti criminalişti au efectuat, pe raza municipiului Oneşti şi a Staţiunii Târgu Ocna, 3 percheziții domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comercializarea de produse de îmbrăcăminte purtând însemnele unor branduri consacrate, fără a avea acordul titularilor mărcilor respective, existând astfel suspiciunea de a fi contrafăcute.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat 151 de articole de îmbrăcăminte purtând însemnele unor firme cunoscute.

Produsele în valoare de aproximativ 30.000 de lei au fost indisponibilizate în vederea stabilirii autenticităţii lor.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Sursă foto: debacau.ro