Deputatul PNL Mircea Fechet a scris într-o postare pe Facebook despre un depozit ilegal de deșeuri menajere amenajat chiar de primarul PSD de la Sascut.

,,Am fost alertat de mai mulți cetățeni despre situația periculoasă din comuna Sascut și am mers personal să văd locul. Imaginile șocante le puteți observa și dumneavoastră mai jos. Povestea pe scurt este că primarul PSD Ion Răuță a considerat potrivit să amenajeze pe o suprafață foarte mare din localitate un depozit ilegal de deșeuri menajere. Cazul e cu atât mai revoltător cu cât zona este în apropierea unei arii naturale protejate.
Este inadmisibil cum primarul Răuță pune în pericol sănătatea cetățenilor, fără să îi pese de aceștia sau de mediul înconjurător.
Bineînțeles că am sesizat de îndată Garda de Mediu, pentru a lua de urgență măsuri. Iresponsabilitatea aleșilor PSD și modul în care ei cred că țara noastră e propria lor moșie nu încetează să mă uimească. Îi solicit primarului, măcar în al doisprezecelea ceas, să conștientizeze că acțiunile sale au consecințe grave asupra vieții oamenilor și să remedieze cât mai repede situația!”, a comentat deputatul.
Sursa foto: facebook.com