Astăzi, 27 mai 2021, la Central Plaza a avut loc inaugurarea CliniX Help Care, un centru de investigație hemodinamică pe probleme cardio pe segmentul hipertensiv.

Analiza hemodinamică se realizează cu NiCaS, un device de navigare pentru un management optim al bolilor cardiace și cardiovasculare, bazat pe o măsurare noninvazivă al cărui rezultat personalizat poate fi folosit ușor de către medici în elaborarea sau îmbunătățirea schemei de tratament aferentă fiecărui pacient.

„Acest aparat este unic pentru că până acum, tot ce se făcea pe pacient, din punct de vedere cardiologic, se făcea printr-o operație invazivă, iar NICaS folosește o metodă nonivazivă, riscurile fiind reduse la maximum. Parametrii pe care îi obținem cu acest echipament sunt net superiori”, a explicat Freddy Abramovici, CEO-ul CliniX Help Care.

Parte a rețelei internaționale de clinici si laboratoare medicale, cu sediul in Israel, CliniX oferă o gamă foarte specifică, modernă și inovatoare de investigatii medicale, folosind o tehnologie de ultima generație.

Printre scopurile centrului de investigație se numără: oferirea posibilităților investigațiilor la domiciuliu pentru pacienții care nu se pot deplasa (telemedicină) și introducerea în România a tehnologiei de vârf din domeniul medical.

În viitorul apropiat, CliniX și-a propus să adauge încă două tehnologii de ultimă generație, în funcție de primirea avizului faborabil de la ANM-DM: Zebra Medical Vision și PulseNmore.